PMSA – Paramotor Sport Association is een associatie die terug wil gaan naar de essentie, paramotor vliegen, de reden waarom we vliegen met deze rare dingen. We gaan vollop voor fun, vliegen en vriendschap.

Onze missie: Het terugbrengen van fun en evenementen voor de Belgische paramotorsamenleving.

Onze missie: 

  • Een pilootverzekering (wettelijke verzekering) aanbieden.  Voor piloten met een licentie. Hoewel het in België ten zeerste wordt aanbevolen vanwege de lage ongevalscijfers van de paramotorsport zijn de kosten die niet worden betaald voor deze verzekering erg laag en het risico niet waard als je geen verzekering hebt.
  • Het aanbieden van een evenementenverzekering (burgerlijke aansprakelijkheid)  Voor piloten of niet piloten. Met deze verzekering willen we piloten aanmoedigen om hun evenementen met een gerust gevoel te organiseren, zodat ze hun evenement met gemoedsrust kunnen organiseren.
  • Om piloten te helpen met het organiseren van een evenement. De administratieve overheid, de wettelijke vereisten enz… Een evenement organiseren kan ontmoedigend zijn, PMSA kan mensen helpen die een evenement willen organiseren, waardoor de presentatie zo soepel mogelijk verloopt.
  • Om PMSA evenementen  te organiseren. 
    Onze primaire focus is om de organisatie van evenementen te ondersteunen, maar natuurlijk onze eigen evenementen organiseren. We zijn een kleine groep mensen met een heel klein budget… maar we zijn ervan overtuigd dat we niet veel budget nodig hebben om evenementen te organiseren.

Inloggen

Enkel inloggen voor de webshop – niet het ledenportaal

Malcare WordPress Security